Doelgroep

Ragna Haveman

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met de hulpverlening en ik moest helemaal opnieuw beginnen in mijn leven. Op ieder vlak moest alles opnieuw opgebouwd worden. Metin gaf mij snel het gevoel dat ik op hem kon bouwen, en zijn rustige houding, maar stevige aanpak gaven mij snel overzicht en ruimte om te werken aan mijn doelen en het verwerken van de gebeurtenissen. Ik had het gevoel dat hij duidelijk wist waar hij naar toe wilde werken en dat gaf mij vertrouwen en hoop; precies wat je nodig hebt wanneer je het even niet meer ziet zitten. Metin heeft mij geholpen met de basis: het leggen van een fundament. Het mooie daarvan is dat het fundament blijvend is. Vanuit dat fundament heb ik kunnen bouwen. Ik ben nog altijd heel erg blij met de hulp die ik heb gehad, Metin heeft mij goed geholpen en ik heb mijn leven, dankzij deze hulp, inmiddels weer kunnen oppakken zoals het hoort.

Hakan Cinkara

Ik heb gouden tijden met Metin meegemaakt. Als je Orden zegt, dan zeg je Metin. Als de buurtjongeren hebben wij hem altijd gezien als een broer van de wijk. Metin staat altijd voor je klaar en met zijn sympathieke uitstraling vol creativiteit is hij één van de beste voorbeeldfuncties voor ons geweest. Met sportieve groet, want jij noemde mij altijd Cristiano.

Saar

Ik wil je heel erg bedanken voor wat je allemaal voor mij gedaan hebt. Want toen niemand mij helpen wilde of kon, kon jij dat wel! Ik wil je heel erg bedanken voor alles, want wie weet waar ik was zonder jouw hulp nu terecht was gekomen. Vele hulpverleners mogen een goed voorbeeld nemen, want jij gaat echt voor een betere toekomst voor jong en oud! Ik ben trots op wat je allemaal doet voor anderen en hoop dat je daar vooral mee doorgaat!

Omar

Metin heeft voor mij en andere jongeren in onze buurt en op kantoor veel betekent. Het voelt vertrouwd en de begeleiding is goed. Hij staat altijd klaar om je te helpen, is een man met een goed hart en gaat voor je door het vuur. Hij is iemand die eerlijk is, recht door zee en het heeft mij geholpen waar ik nu sta met zijn hulpervaring. Dank je wel maat.

Marieke

Ik wil je graag via deze weg meegeven dat je echt een engel bent en dat ik dankbaar ben voor wat je voor ons (en indirect mij) heb betekent destijds.

Bob

Echt een goede chille gozer, steekt altijd zijn hand uit voor zijn jongeren en gaat tot het uiterste om hen te begeleiden. Voor mij is het de beste begeleider die je maar tegen kan komen en heeft mij ook zeker goed geholpen. Daarbij ook heel erg bedankt en blijf dit vooral voor anderen doen.

Robin

Ik heb Metin een aantal jaren geleden leren kennen in een moeilijke tijd. Ook al was het toen maar eventjes dat hij mijn begeleider was geworden, werd er veel werk verzet. Aantal jaren later heb ik zelf om zijn hulp gevraagd, dit omdat ik wist wat Metin aan motivatie bij mij losmaakt om aan dingen te werken. Dit is mede omdat hij zowel liefde als gevoel en vooral verstand heeft van zijn vak. In een korte tijd hebben we weer veel gedaan en daar ben ik Metin dankbaar voor! Bij Metin bestaan geen problemen enkel uitdagingen, werkt erg oplossingsgericht en gaat er dan ook helemaal voor (dus geen half werk).

Ryan (moeder)

Bedankt Metin! Je bent rustig en neemt de tijd. Je neemt alle moeite zodat onze zoon in deze maatschappij mee kan komen straks. Onze zoon heeft geen baat bij om in een kantoortje te zitten en de wijze zoals jij werkt komt vele malen beter over.

Ibo

Sinds de eerste afspraak voelde ik mij al vertrouwd en veilig. Metin heeft mij goed op weg geholpen, ik liep namelijk een beetje vast in mijn leven. Ik ga nu weer naar school na 2 jaar thuiszitten. Ook heeft Metin goed contact met mijn ouders, hij betrekt het netwerk erbij en zo hoort het ook. Hij is iemand waar ik op terug kan vallen, dit geeft mij veel rust in een hectische periode. Super bedankt!

Richard

Het is eind 2016, mijn relatie net beëindigd, in de knoop met mijzelf en al een geruime tijd om bezig om schulden proberen op te lossen. Maar kwam er niet uit. Gigantische schuld doordat mijn woning verkocht moest worden, middelenmisbruik noem ik het maar op! Ik zag het niet meer zitten. Opeens dacht ik aan jou, Metin. We zijn bij elkaar in de straat opgeroeid en ik wist dat jij iets in de hulpverlening deed. Ik heb contact met je gezocht, je hebt direct tijd gemaakt om in gesprek te gaan en het bleek mijn situatie toch best complex was. Doordat wij elkaar al kenden kon jij de casus niet zelf op je nemen. Toch heb je veel in werking gezet en heb jij de nodige hulp voor mij kunnen realiseren. Ik werd weer de goede kant opgeduwd zeg maar. Zo heb ik mede door deze juiste ambulante begeleiding een WSNP traject met succes doorstaan, heb ik een vaste baan en veel meer zelfvertrouwen. Zelfs een nieuwe relatie en nieuwe contacten zijn hierdoor ontstaan. Bedankt voor het helpen om mij de juiste begeleiding en hulp te bieden en voor dat wat ik op dit moment bereikt heb!!!