Werkwijze

Wij begeleiden jongeren van 12 t/m 27 jaar in verschillende diensten. Onze corebusiness is onze betrokkenheid en inzet voor kwetsbare jongeren. Wij werken proactief en outreachend.

The Streetz is breed inzetbaar, daarom is er geen eenduidige werkwijze. Zie ook het kopje Diensten, hier is te zien wat wij als zorgorganisatie kunnen leveren en op welke manier.

Vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid is iedereen welkom voor een aanmelding of een vraag, dit geldt voor gemeenten, ouders, jongeren en overige instanties. Wij kunnen meedenken en sparren om een persoon of gezin toe te leiden naar de juiste zorg. Zo heeft de zorgaanvrager en de directe omgeving niet langer het gevoel er alleen voor te staan.

Maatwerk

The Streetz biedt maatwerk. Een alternatieve vorm kan men het ook noemen. Waar de massa massaal een bepaalde richting op gaat en vele jongeren daardoor de boot missen of niet passen binnen het bestaande zorgaanbod, vangen wij deze jongeren op om te kijken wat wij kunnen bieden. Iedere jongere is uniek, daarom denken wij graag buiten de kaders (out of the box), als het binnen de kaders niet werkt.

Wij geloven ook dat je kan hulpverlenen op straat, een kantoor is niet altijd nodig. Vertrouwen is de basis en vanuit daar werken wij. De straat is niet niks, je kan het of je kan het niet. Het werken op straat is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Wij komen op plekken waar andere niet durven te komen. Wij hebben zeer snel contact waar anderen maanden of jaren over kunnen doen.

Wij geven niet op, ook als een jongere een paar keer zijn afspraak vergeet of niet komt opdagen om welke reden dan ook. Natuurlijk zijn er grenzen, maar wij zullen nooit de deur helemaal sluiten.

Werkgebied

The Streetz is actief in de volgende provincie: Gelderland. Staat uw regio er niet tussen, neem dan contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden voor samenwerking en/of begeleiding.

The Streetz heeft een raamovereenkomst voor de producten begeleiding individueel Jeugdwet, WMO en Werkt Mee ontwikkeling trede 3 t/m 5 met de zorgregio Midden-IJssel/Oost-Veluwe (gemeente Apeldoorn).